- Aromaszk - szájmaszkok

Aromaszk – Illatos szájmaszkok a gyógynövények erejével…
A Csipke és Herba Aromaszk szájmaszkok egyedisége abban rejlik, hogy minden maszkhoz tartozik egy kivehető gyógynövényes párnácska, melynek célja a maszkok használatából fakadó borongós hangulat és lelkiállapot javítása, valamint a jó közérzet megóvása.

1,490Ft1,590Ft

Kiürítés

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Az aromás gyógynövények a szellemre, a lélekre és a testre egyaránt kifejtik gyógyító hatásukat. Minden korban és kultúrában találhatunk arra vonatkozó utalásokat, hogy a kellemes illatok jó érzéseket váltanak ki, és minden embernél segítik az érzelmi, a spirituális és a testi folyamatok kiegyensúlyozását. Így minden kultúrának vannak gyökerei az aromák világában, akár olyanok is, melyek a mai módszerekkel tudományosan igazolhatók, akár olyanok, melyek inkább a megérzések segítségével szerzett tapasztalatokon nyugszanak.

„Az illatok érzékelése erősen összefügg az érzelmek világával: egy adott illat másodpercek törtrésze alatt képes kiváltani bizonyos érzelmeket.”

(Gunrun és Peter German: Az aromaterápia növényei)

Alkalmazott gyógynövények

Rózsa: szeretetre hangol…
Idegerősítő és nyugtató hatása mellett ellazít, harmóniára hangol. A kibillent lélek egyensúlyát helyreállítja és megtámasztja. Segít a megbékélésben és a kellemes hangulat megteremtésében. Felébreszti a szeretet, az elfogadást. Megtisztítja a szívet az indulatoktól, enyhíti a szorongást, erősen csökkenti a feszültséget.

Rozmaring: lendületet visz az életbe…
Élénkíti az elme működését, fokozza a lelkierőt, derűt csempész a kedélyállapotba. A szívet bátorítja, lendületbe hoz. Visszaállítja az idegi egyensúlyt, különösen hosszú, idegőrlő időszakot vagy betegeskedést követően hasznos. Jókedvre deríti a búskomor lelket. Előnyösen hat a légzőszervekre.

Citromfű: lazító frissesség…

Megnyugtatja a gondolatvilágot, segít kiküszöbölni a szennyező behatások által ingerelt elme görcsös félelmeit, fóbiáit. Enyhíti a szorongás okozta gátoltságot, szünteti az ingerültséget. Frissítő, életerő-fokozó hatású, megnyitja a szívet. A régiek szerint a szív és az ész boldogítója.

(Forrásanyag: Dr. Kmeth Sándor: Herbárium)

E három gyógynövény kellemes illata elsősorban a szellem és a lélekre gyakorolt jótékony hatásait ötvözi, mely a szájmaszkok használata során érzett esetleges negatív indulatokat, nyomasztó lelkiállapotokat próbálja meg kiegyensúlyozni nyugtató, frissítő erejük által, enyhe légzéskönnyítő hatásukkal ötvözve.

A gyógynövényekkel töltött párna természeten nem mosható, viszont bármikor kivehető.  Ajánlott a napon szellőztetni, ettől újra felfrissül az illata. Közvetlen nedvességtől óvjuk! Porallergiásoknak nem ajánlott! Súlya körülbelül 2,5gramm.

A szájmaszkok anyaga 100% pamut. Két rétegű.

Az Aromaszk szájmaszkok kézműves termékek, ezért minimális méretbeli különbség előfordulhat! A szájmaszkba felhasznált gumi formája eltérhet a termékképen láthatótól.

 

Méret

Cicás – felnőtt, Cicás – gyerek, Fekete – felnőtt, Fekete – gyerek, Levendula – felnőtt, Levendula – gyerek, Black Matyó – felnőtt, Black Matyó – gyerek, White Matyó Felnőtt, White Matyó – gyerek, Rózsa – felnőtt, Rózsa – gyerek, Szíves – felnőtt, Szíves – gyerek, Bagoly felnőtt, Bagoly – gyerek, Zöld – felnőtt, Zöld – gyerek

Töltet

rózsa, rozmaring, borsmenta

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„– Aromaszk – szájmaszkok” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20000Ft feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás.

A felhasznált 100%-ban pamut és len textíliák Öko-Tex Standard tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A cirbolyafenyő párnák töltete az osztrák alpesi hegyekből származik

Minden egyes párna kézzel töltött, kézműves termék

Scroll Up