Rólunk

„Mielőtt elindulsz egy úton, tedd fel magadban a kérdést: – Van szív ebben az útban? Ha van benne szív akkor jó út, ha nincs, akkor hasztalan.”
Carlos Castenada

Ezzel az érzéssel és hittel indult családi vállalkozásunk 2011-ben Nagyatádon, melyet ma is szívvel-lélekkel működtetünk.

Somogy vármegye déli részén, e csodálatos, természetközeli vidéken élünk két fiúnkkal, akiket a szeretet és a természet tisztelete felé fordulva nevelünk. Számunkra fontos, hogy a most felnövő generáció ismerje meg a gyógynövényekben rejlő erőt, és ezt a tudást biztonsággal beépíthesse a mindennapokba.

Családunkkal korábban 15 évet töltöttünk Ausztriában, melynek hegyes-völgyes lankáin ért el először a felismerés, hogy milyen gazdag és csodálatos az Anyatermészet. Olyan érzés volt, mint amikor fellebben a fátyol, és az ember elkezd tisztán látni. Minden alkalommal rácsodálkoztam a szépségére, de a legnagyobb döbbenet akkor ért, amikor ráeszméltem, hogy a szépség mögött gyógyerő lakozik. Egyik gyógynövény a másik után, ameddig a szem ellát… Az osztrák hegyek között új életet, új életfeladatot kaptam, ami most együtt rezeg a lelkemmel.

Az itteni tapasztalatok, felismerések vezettek minket arra, hogy elhozzuk hazánkba is az Eredeti Svédkeserűt, mely márkanév tulajdonosa a tiroli hegyek szívében működő MT Naturprodukte GmbH vállalat. Az Eredeti Svédkeserűvel nem csak egy terméket szerettünk volna átadni az embereknek, hanem Maria Treben azon hitét és felismerését, hogy minden bajra létezik a természetben orvosság. Maria Treben asszonyt mi is példaképünknek tartjuk, az ő munkásságát, tapasztalatait és az általa lejegyzett gyógynövény ismereteket szeretnénk megismertetni a magyar emberekkel is.

Büszkék vagyunk arra, hogy Maria Treben nyomdokain haladva, a természet legjavát tartalmazó exkluzív termékcsalád forgalmazásának lehetünk kizárólagos képviselői Magyarországon, melynek zászlóvivő terméke az Eredeti Svédkeserű.