Fejlesztések

Folyamatosan törekszünk arra, hogy új, egyedülálló, innovatív termékekkel álljunk az emberek egészségének szolgálatába. Fejlesztéseink tudásunk legjaván, a hosszú évek során szerzett tapasztalatainkon, valamint Maria Treben receptúráin és gyógynövény leírásain alapulnak.

Az általunk fejlesztett kozmetikumok nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, mesterséges színezékeket vagy parabéneket. Állatokon nem kísérletezünk, mert hiszünk abban, hogy állatkísérletek nélkül is lehet minőségi termékeket előállítani.

Az utóbbi évek kihívása számunkra az Eredeti Svédkeserű hatóanyagaira épülő új termékcsaládunk megalkotása volt, mellyel egyedülálló és innovatív gyógynövényes kozmetikumokat alkottunk meg a svédkeserű erejével.

Svédkeserűs Natúrszappanok

Fejlesztéseink sorában a Svédkeserűs natúrszappan született meg elsőként. A 100%-ban természetes összetevőkből készült natúr szappan egyedülálló módon tartalmazza az Eredeti Svédkeserű kivonatát, kiegészítve számos más jótékony hatású, bőrtápláló növényi olajjal. Ennek sikerén felbuzdulva további Svédkeserűs szappanokat alkottunk meg különféle gyógynövény kombinációkat hozzáadva az eredeti recepthez. Így hamarosan újabb Svédkeserűs-gyógynövényes szappanok láttak napvilágot. Jelenleg ötféle natúrszappan alkotja a termékcsaládot, melyek különféle bőrproblémákra kínálnak természetes megoldást, attól függően, hogy összetételükben milyen gyógynövénnyel egészül ki a svédkeserű kivonata.

Svédkeserűs parajdi fürdősók

A natúrszappanok után újabb innovációként megszülettek a Svédkeserűs parajdi fürdősók, melyek magukba zárják a védjegyzett Eredeti Svédkeserűt, különféle természetes hatóanyagokat és gyógynövényeket, melyek így szinergiában felerősítik egymás testet, lelket feltöltő hatását.

Saját fejlesztésű fürdősóink alapja a parajdi só, mely az egyik legjobb minőségű só a világon. 84 féle ásványi anyagot juttat a szervezetbe, fertőtleníti a bőrt, összehúzza a sebeket. Ehhez adtuk hozzá az Eredeti Svédkeserű kivonatot és számos gyógynövény összetevőt, melyek 100%-osan tiszta illóolajokkal egészülnek ki, hogy fürdőzés közben a legteljesebb hatást nyújtsák. 4 féle kombinációból választhatunk:

Svédkeserűs mesterbalzsam

Fejlesztéseink között büszkén mutatjuk be a svédkeserűs termékcsaládunk legújabb tagját, a Svédkeserűs Mesterbalzsamot. Ebben a termékben az Eredeti Svédkeserű hatóanyagai számos, az ízületi panaszokat enyhítő, fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatású gyógynövény kivonattal egészülnek ki, mint például a fekete nadálytő, zsálya, árnika, kakukkfű, kámfor, kúszó fajdbogyó (wintergrün), rozmaring, balzsamfenyő, orbáncfű.

Környezetvédelmi szempontok

Az innovatív összetevők mellett gondot fordítunk arra is, hogy saját fejlesztésű termékeink a mai kor elvárásainak minden szempontból megfeleljenek. Kiemelten figyelünk arra, hogy termékeinkhez fenntartható gazdaságból származó és természetes alapanyagokat használjunk fel. Valamennyi általunk megalkotott receptúra garantáltan pálmaolajmentes, főszerepben a svédkeserűvel, hozzáadott gyógynövényekkel, és minőségi, természetes alapanyagokkal.

Az állatok védelmében termékeinket nem teszteljük állatokon. Különös gondot fordítunk a természetkímélő és újrahasznosítható csomagolásra, ezért termékeink lehetőség szerint lebomló, környezetbarát csomagolásban kerülnek forgalomba.