Svédkeserűs parajdi fürdősó – Hévízi gyógyiszap kakukkfűvel /1kg/

A kádfürdőzés ma már nem csak funkcionalitás, amely a tisztálkodást szolgálja. A test mellett megtisztulást jelent a gondolatoknak, a léleknek, egyfajta én-idős tevékenységgé lépett elő.

Persze nincs új a Nap alatt, tudta ezt már Kleopátra, Egyiptom királynője is, aki tejjel-mézzel gazdagította fürdővizét, és úgy merült el a kényeztető habokban.

Ma már inkább fürdősókat használunk az élmény fokozására, amelyek lehetnek pusztán élvezeti cikkek, illatukból, színükből fakadóan, de lehetnek valóban hasznos, természetes anyagok, melyek jótékony hatással bírnak az emberi szervezetre.

A parajdi só az egyik legjobb minőségű só a világon, amely 84 féle ásványi anyagot juttat a szervezetbe. Ez adja az alapját a Svédkeserűs Parajdi Fürdősónak, melynek Hévízi gyógyiszap kakukkfűvel változata további értékes összetevőket is tartalmaz:

3 250 Ft

  •   Eredeti Svédkeserűt, amely egy valódi életelixír: belsőleg alkalmazva számtalan problémára jelenthet gyógyírt, ám külsőleg is bátran használhatjuk, hiszen kifejezetten jó hatással van a bőrre: fertőtlenít, nyugtat, enyhíti a viszketést, elősegíti a különböző mechanikai sérülések gyógyulását, és a vérkeringést is fokozza.
  • A messzeföldön híres, hévízi gyógyiszapot, amely értékes, szerves és szervetlen anyagokat tartalmaz, és megannyi reumatikus- és mozgásszervi panasz esetén jó szolgálatot tesz. Emellett méregtelenít, és elősegíti a bőr- és kötőszöveti sejtek megújulását. Hatására a bőr érezhetően simábbá, puhábbá válik.
  • 100%-os, kakukkfű illóolajat, amely a pihentető fürdő közben az idegek megerősítéséért, az elme ellazításáért, és a tüdő munkájának segítéséért felel. Köhögés, asztma, torok -és arcüreg gyulladás esetén hatékonyan mérsékli a kellemetlen tüneteket.

Alkalmazása: Tegyen a meleg fürdővízbe (30°C-35°C) 2-3 evőkanálnyi fürdősót és hagyja feloldódni, majd merüljön el egy  kád egészségben, és élvezze a testet és lelket feltöltő pillanatokat!

INCI:Sodium Chloride, Silt, Sweedish Bitter Extract, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Oil
Tömeg: 1000g
A termék az    Eredeti Svédkeserű felhasználásával készült.
Védjegyzett márka!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Svédkeserűs parajdi fürdősó – Hévízi gyógyiszap kakukkfűvel /1kg/” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük