Cirbolyafenyő fürdősó Rózsafa- Levendula 500g

A kádfürdőzés ma már nem csak funkcionalitás, amely a tisztálkodást szolgálja. A test mellett megtisztulást jelent a gondolatoknak, a léleknek, egyfajta én-idős tevékenységgé lépett elő.

Persze nincs új a Nap alatt, tudta ezt már Kleopátra, Egyiptom királynője is, aki tejjel-mézzel gazdagította fürdővizét, és úgy merült el a kényeztető habokban.

Ma már inkább fürdősókat használunk az élmény fokozására, amelyek lehetnek pusztán élvezeti cikkek, illatukból, színükből fakadóan, de lehetnek valóban hasznos, természetes anyagok, melyek jótékony hatással bírnak az emberi szervezetre.

4 950 Ft

A cirbolyafenyő illójának illata legendás: utánozhatatlanul üde és friss, ami miatt sokan kirándulnak például az osztrák Alpokba, hogy beszippanthassák. Aromája tisztítja a légutakat, nyugtat, oldja a feszültséget, és megkönnyíti az esti elalvást.
A Cirbolyafenyő Fürdősóval elkészített lazító fürdő pihenteti, ellazítja a testet és a szellemet, optimalizálja a szervezet működését, miközben nyugtatja a szívet.
Rózsafával és levendulával gazdagított változata még inkább segíti a fáradt testet és elmét az ellazulásban, a rózsafa illója javítja a közérzetet, stimulálja az immunrendszert.
Harmadik alkotóeleme a kék agyag, amely a zsíros, de az ekcémára vagy pikkelysömörre hajlamos bőrt is kíméletesen ápolja.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cirbolyafenyő fürdősó Rózsafa- Levendula 500g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük