Eredeti Svédkeserű alkoholmentes 1000ml

“Minden panasz gyógyítására terem egy gyógynövény”

 

Ez volt a filozófiája Maria Trebennek, a gyógynövények egyik különlegesen kiemelkedő szakértőjének, aki az ötvenes évek eleje óta a gyógyító növényeket számtalan emberrel ismertette meg nagysikerű könyvei és előadási által.

18 995 Ft

  Svédkeserű alkoholmentes 1000 ml

Maria Treben munkássága azonban nemcsak a műveiben merül ki. Általa vált ismertté a svédkeserű, amely már a régi időkben is a házipatikák mindennapi része volt. A svédkeserűt nem a svédországi gyógyfüvekről nevezték el, hanem a 18. században élt svéd orvosprofesszor Dr. Klaus Samstról, akinek iratai között találtak rá egy úgynevezett Régi kéziratra, ami a svédkeserű receptjeiről és felhasználási módjairól szólt.  Amikor a gyógynövényekkel gyógyító Maria Treben súlyosan megbetegedett és saját magán tapasztalta meg a svédkeserű erejét, onnantól fogva vált számára fontossá, hogy ezt a receptet mindenkivel megismertesse. Tapasztalatait, eredményeit a svédkeserűvel és a gyógynövényekkel nagysikerű művében az Egészség Isten patikájából címmel olvashatjuk.

Létezik kis és nagy svédkeserű, ahol a gyógynövények és azok arányai különbözőek, de mivel Treben asszony a kis svédkeserűt jobban kedvelte és eredményesebbnek tartotta, emiatt az jóval nagyobb népszerűségre tett szert. Treben asszony munkásságához hozzátartozik, hogy a Régi kézirat receptjén folyamatosan dolgozott, tökélesítette, hogy a mai kor elvárásainak is megfelelve forgalmazható legyen. Az utolsó 1981-es svédkeserű változatát, melyről Treben asszony csak kézzel írott feljegyzési léteznek, már nem került nyilvánosságra, azonban    képes márkanévvel védjegyoltalom alatt áll, és azóta is változatlan minőségben egy ausztriai gyógyszerészeti üzemben kerül gyártásra.

Az Eredeti Svédkeserű termékcsalád egyik legkivételesebb terméke a 100%-ban alkoholmentesen előállított svédkeserű, amely szintén Maria Treben receptjét alapul véve kerül gyártásra. Természetesen az alkoholmentes svédkeserű is a megszokott, hagyományos módon, a hozzávalók alkoholos áztatásával történik. Óriási előnye ennek a svédkeserűnek, hogy egy különleges gyártási technológiának köszönhetően az alkohol utólagos kivonásával szinte bármely korosztály használhatja. Gyermekeknek 1 éves kortól ajánlatos fogyasztani, reggel és este egy fél kávéskanállal, némi vízzel vagy teával hígítva.

Maria Treben sok éves tapasztalata alapján és a növények egyre elmélyültebb tanulmányozását követően jött létre ez a kivételes termék. Erről az egyedülálló svédkeserű receptváltozatról bátran kijelenthetjük, hogy magában foglalja Maria Treben elhivatottságát, lelkesedését a gyógynövények iránt, és fáradhatatlan igyekezetét azon, hogy segíthessen.

“A svédcsepp felélénkíti a lelkierőt és megerősíti az életerőt, amelyre a mai korunkban oly égetően szükségünk van. Őrizze meg ezáltal a csodálatos elixír által egészségét, munkaerejét, örömét hivatásában a családja és embertársai javára.”
Maria Treben

 

INCI EU: víz, édesítőszer szorbit, articsóka, szerecsendió,tárnics gyökér, diólevél, manna, zöld tea, nőszirom gyökér,
fehér üröm, zedoaria gyökér, orvosi angyalgyökér, szerecsendió, rozmaring, orvosi ziliz, orvosi angyalgyökér,
borsmenta, mirha, édesgyökér, fekete üröm, zsálya, borsikafű, mezei kakukkfű, vérontó pimpó, szegfűszeg, fahéj, angostura,
ánizs, kardamon, kamilla, koriander, galanga gyökér, fekete bors, citromfű, kerti kakukkfű, sáfrányos szeklice, gyömbér,
csillagánizs, narancshéj, kis ezerjófű, cubeba bors, édeskömény, örménygyökér, vidrafű, színezék: karamell 0,1%,
tartósítószer: nátrium-benzoát, kálium-szorbát.

Kiszerelés

200ml, 500ml, 1000ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Eredeti Svédkeserű alkoholmentes 1000ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük