-Hangulatos pillanatok- herbapárna

Valódi kikapcsolódást jelent testnek és léleknek a Hangulatos Pillanatok Herbapárna. A hálószobába, vagy a lakás bármely helyiségében elhelyezett, vintage stílusú párna már puszta jelenlétével is nyugtatja a szemeket. Belsejében pedig olyan értékes gyógynövényeket őriz, mint a portalanított tönkölypelyva, a kakukkfű, a zsálya és a menta. E növények együttes ereje segíthet a légúti panaszok csökkentésében, miközben nyugtatja az idegrendszert és finom illattal tölti meg a helyiséget. Használatával egészséges, mély alvás érhető el, amely az optimálisan működő immunrendszer alapja.

1,990Ft5,250Ft

Törlés

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

A Csipke és Herba herbapárnái egyedi tervezésű, tisztán természetes termékek. Megszületésük célja az életminőség javítása, legyen szó stresszről, alvás-problémákról, fejfájásról vagy éppen rossz közérzetről.

Hangulatos Pillanatok Herbapárna:

Valódi kikapcsolódást jelent testnek és léleknek a Hangulatos Pillanatok Herbapárna. A hálószobába, vagy a lakás bármely helyiségében elhelyezett, vintage stílusú párna már puszta jelenlétével is nyugtatja a szemeket. Belsejében pedig olyan értékes gyógynövényeket őriz, mint a portalanított tönkölypelyva, a kakukkfű, a zsálya és a borsmenta. E növények együttes ereje segíthet a légúti panaszok csökkentésében, miközben nyugtatja az idegrendszert és finom illattal tölti meg a helyiséget. Használatával egészséges, mély alvás érhető el, amely az optimálisan működő immunrendszer alapja.

A huzat 100% pamutvászon, amely 30 fokon vagy kézmeleg vízben mosható. Szárítógépben ne szárítsuk. Porallergiásoknak nem ajánlott.

Plusz egy tipp: a Herbapárna hatása hosszan, akár 2 évre is megőrizhető, ha időnként napra vagy radiátorra helyezzük, ezzel is aktiválva az illóolajok párolgását.

A felhasznált gyógynövények lélektani hatásai

Zsálya: A zsálya a búskomor, hitehagyott, örömtelen állapot elmulasztására szolgál. A csüggedést és a kilátástalanságot képes lelkesedéssé változtatni. (…) A kedélybeteg emberek életébe a szeretet tüzét hozza. Az ápolás, a gondoskodás, az önfeláldozás képességével ajándékoz meg, és gerjeszti a jóindulatot. A terheltség érzését, a tompaságot megszűnteti, és fokozza a tisztánlátást.

Borsmenta: Lehiggasztják a forrongó önérzetet, kitisztítják a ködös, zavaros gondolatvilágot, és segítenek eloszlatni a gondfelhőket, a borongós érzelmi állapotokat. Segítenek feldolgozni azokat az élémyeket, amelyeket már “nem vesz be az ember gyomra”, vagy amelyekhez “már gyenge az idegzete”. A zaklatottságot oszlatják.

Kakukkfű: A kakukkfű segíti a felszabadulást, a fellélegzést, szárnyalóvá teszi a beszorult lelket. A nyomasztott, kétségbeesett, bezárt állapotok rendezését a gondok átértékelésének támogatásával segít. Tisztítja a gondolatokat, és megvilágítja a vágyakat. A világ ingereinek megjelenő görcsös félelmet, e terhek miatti szorongást, a gondterheltséget csökkenti. Lazábbá tesz, a védettség és a magabiztosság élményét adja. (…)

(Felhasznált irodalom; Dr. Kmeth Sándor: Herbárium)

Csipke és Herba Herbapárnák – A természet ereje egy párnába zárva!

Méret

15x15cm, 20x30cm, 30x40cm, 25x50cm

Töltet

tönkölypelyva, kakukkfű, zsálya, menta

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„-Hangulatos pillanatok- herbapárna” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20000Ft feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás.

A felhasznált 100%-ban pamut és len textíliák Öko-Tex Standard tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A cirbolyafenyő párnák töltete az osztrák alpesi hegyekből származik

Minden egyes párna kézzel töltött, kézműves termék