Szirupok, lekvárok

Sok szeretettel ajánljuk figyelmedbe Terézia Mama termékeit, amelyek tiszta szívvel és lélekkel készülnek.

“Láposi Istvánné Hodosi Teréz vagyok. Nagyon fontos számomra a családom, így az egészségük is, ezért is kezdtem el a gyógynövényekkel foglalkozni. Maria Treben munkásságát és édesanyám hagyatékát követve indultam el ezen a fáradtságos, de szép úton, s az édesanyámtól örökölt tudást tovább fejlesztve, gyarapítva foglalkozom hosszú évek óta a gyógynövényekkel.

Férjemmel, tavasszal az ibolya szedéssel kezdjük a gyűjtést és ősszel a csipkebogyó gyűjtéssel fejezzük be. Termékeinket természetes alapanyagokból készítjük, itt a Sárrét szívében, ahol 44 féle gyógynövény található. A régi receptek és bevált tapasztalatok mellett fontosnak tartom, hogy mindig képes legyek megújulni. Ez a munka erre kifejezetten alkalmas, hiszen a gyógynövényekből készült termékek számtalan lehetőséget tartogatnak. Lekvárok, szörpök, teák, fűszerkeverékek, tinktúrák, kenőcsök, lemosók, deók szerepelnek a palettánkon.

A kapott pozitív visszajelzések sarkallnak arra, hogy minden tavasszal ismét nekilássak ennek az igen nehéz, de annál több örömet adó munkának. A legnagyobb jutalom pedig az, ha a visszajáró vásárlók megerősítenek abban, hogy a természet ereje valóban gyógyító.”

1–12 termék, összesen 22 db